Vloeren Magazine
Image default
Beton

Diacom introduceert snelle kroonboren voor beton met wapeningsijzer

Het boren van wapeningsijzer heeft altijd een uitdaging gevormd voor boorbedrijven. Maar met de nieuwe extra dunwandige kroonboren wordt dit proces eenvoudiger en sneller dan ooit.

Diacom heeft deze boren ontworpen met een uiterst dunne wand en een diamantkroon die bijzonder snel doorwerkt. Hierdoor kunnen boorbedrijven snel en schadevrij door gewapend beton boren, maar de kroonboren zijn ook perfect voor:

  • Het aanbrengen van bevestigingsmiddel (pluggen of bout/moerverbinding)
  • Maken van doorvoering gaten tussen plafond en wandconstructie   
  • Installeren sanitaire voorzieningen waaronder afvoer- Leiding doorvoering in vloeren en muren
  • Uiteraard zijn er nog meer toepassingen mogelijk. 

Dankzij de dunne buis van deze boren, kunnen ze eenvoudig losgemaakt worden van de boor. Dit bespaart boorbedrijven veel tijd en energie. Diacom X-THIN kroonboren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor bedrijven de perfecte boor kunnen vinden voor hun toepassing. Diacom X-THIN kroonboren zijn de perfecte keuze voor boorbedrijven die snel, precieze en schadevrije boorwerkzaamheden uitvoeren. Ze bieden een betrouwbare oplossing voor alle boorbehoeften en kunnen worden gebruikt voor het boren in wapeningsijzer, gewapend beton, staal en andere harde materialen.

Onze technische adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste boor en het bijbehorende advies. Bekijk nu onze collectie X-THIN kroonboren en ontdek hoe eenvoudig, snel en precieze boorwerkzaamheden uit te voeren. Welke kroonboor u nodig heeft, hangt af van verschillende factoren:

  • Het materiaal dat u wilt boren.
  • Het type boorapparaat dat u gebruikt.
  • De gewenste precisie en snelheid.

 

Waarom Diacom X-THIN kroonboren uw beste keuze zijn

  • De Diacom X-THIN kroonboren zijn ontworpen met een uiterst dunne buis en een diamantkroon die bijzonder snel doorwerkt. 
  • Bovendien bieden de boren nog een ander uniek voordeel. Dankzij de dunne buis kunnen de boren gemakkelijk uit de boor worden losgemaakt. Dit is een veelvoorkomend probleem bij professionele boorbedrijven, dus met deze boren kunt u veel tijd en energie besparen.
  • Door de unieke samenstelling van de gesinterde diamantkroon is het boren in wapeningsijzer of andere harde materialen sneller en eenvoudiger dan ooit. 

Wij zijn verheugd om onze nieuwe supersnelle X-THIN kroonboren voor in beton te introduceren. De kleine ijzervreters zijn nu beschikbaar van Ø12 t/m Ø45mm. Vraag één van onze vertegenwoordigers voor meer informatie

https://www.diacom.nl